Jij en wij

Goed om te weten.

Om je tanden en kiezen in goede conditie te houden, maken we een persoonlijk behandelplan. Tijdens de controles krijg je uitleg over de mogelijkheden en de kosten. Op basis daarvan bepalen we samen wat er nodig is voor jouw gebit.

Ons team van tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten staat voor je klaar. We werken intensief met elkaar samen om je zo efficiënt en effectief mogelijk te helpen.

Is het tijd voor je controle of heb je klachten? Bel ons dan voor een afspraak.

 

EEN FIJNE EN PERSOONLIJKE BEHANDELING. DAT MAAKT TIVOLI VOOR MIJ EEN GOEDE TANDARTSPRAKTIJK.

Kinderen

Neem je kinderen mee op controle. Laat ze wennen aan de omgeving en de sfeer bij ons. Zo ervaren ze de tandartspraktijk op een leuke en speelse manier. Vanaf het vierde levensjaar is het belangrijk dat je kind zelf twee keer per jaar op controle komt.*

Speel het poetsspel!

Onze preventie-assistentes leggen op een lieve, creatieve en vooral enthousiaste manier uit waarom goed voor je tanden zorgen zo belangrijk is. Samen met je zoon of dochter zorgen we dat tandenpoetsen leuk wordt!

*De zorgverzekering vergoedt de controles en de meeste behandelingen voor kinderen tot 18 jaar.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik op controle komen?

De controles hebben alles te maken met de conditie van je gebit. Over het algemeen adviseren we om je gebit ieder half jaar te laten controleren.

Kan ik me aanmelden bij iloviT?

Ja, wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan! Vul eenvoudig het formulier in of bel met onze receptioniste. Dan plannen we snel een eerste afspraak.

Is elektrisch poetsen beter?

Nee, niet per definitie. Ouderwets ‘met de hand’ poetsen kan net zo goed zijn. Het draait allemaal om de juiste techniek en goed gebruik van het materiaal.

Staat je vraag er niet bij? Meer antwoorden vind je op onze Veelgestelde vragen pagina.

Bekijk de vragen