Over jouw praktijk

TIVOLI in spiegelbeeld is iloviT: dat betekent liefde voor ons vak en een warm ontvangst voor onze patiënten. Natuurlijk werken we met de beste apparatuur en goed opgeleide mensen, maar het draait om jou en je gebit. En daar nemen we de tijd voor. Met net wat meer ruimte voor iedere behandeling en een zorgplan dat bij je past.

Onze wachtruimte

Unieke werkwijze

Bij iedere behandeling leggen we uit hoe het ervoor staat met jouw gebit. Daarnaast maken we een zorgplan voor de lange termijn. Wij adviseren over de zorg die nodig is. Vervolgens bepalen we samen welke vervolgbehandeling bij je past.  

Angstige patiënten

Door alle moderne technieken is behandelen eenvoudiger geworden. Toch kunnen sommige ingrepen nog vervelend zijn. Laat het ons weten als je angstig bent voor je tandartsbezoek of behandeling. Met wat meer tijd en extra uitleg doen we er alles aan om eventuele pijn en ongemak tot een minimum te beperken.

Werkwijze

Ons team staat voor je klaar.

Team TIVOLI

In de kern werken wij met een vast team.  Vertrouwde gezichten dus, die jou en je gebit goed kennen. Maak kennis met onze medewerkers.

Ons team

iloviT: kom langs in onze praktijk aan de Tivolilaan.

Maak kennis met ons

Bel Tandartspraktijk TIVOLI

040 213 6108

Mail Tandartspraktijk TIVOLI

tivoli@ilovit.nl

Kom langs bij onze praktijk

Tivolilaan 64a, 5643 LB Eindhoven