Onze preventiebehandelingen

Met tanden en kiezen is het net als met je conditie. Bijhouden is de sleutel tot een goede gezondheid. Onze (Paro) Preventie-assistenten zijn speciaal opgeleide tandartsassistenten die je helpen bij het schoonmaken van je gebit en de verzorging van je tandvlees. Ze geven je eenvoudige tips over poetsen en voeding, zodat je zelf je gebit in topvorm kunt houden.

Voorkomen is beter…

Bij onze preventie-assistentes kun je terecht voor lichte, genezende behandelingen of oppervlakkige tandvleesproblemen. Wat kun je verwachten?

 

Poetsen, ragen en flossen

Goed tandenpoetsen is een secuur werkje en niet zo eenvoudig als we vaak denken. Er blijft gemakkelijk tandplak op of tussen je tanden en kiezen zitten, waardoor ontstekingen en gaatjes kunnen ontstaan.

Vraag je mondhygiënist of preventie-assistente om een poetsinstructie en overleg welke hulpmiddelen het beste bij je passen.

Poetsles voor kids!

Onze preventie-assistentes leggen op een lieve, creatieve en vooral enthousiaste manier uit waarom goed voor je tanden zorgen zo belangrijk is. Samen met je zoon of dochter zorgen we dat tandenpoetsen leuk wordt.

Leuk je te ontmoeten!